Club Brugge RSS

Dagelijks al het Club Brugge nieuws voor jou verzameld!

Profvoetballer tegen de rechter: “100 euro is veel geld voor student als ik.”

Mathias Marien 2/05/16 – 12u48 © photo news. Profvoetballer Lennert De Smul (19) had deze ochtend in de Brugse politierechtbank een wel heel opmerkelijke verklaring voor een fikse snelheidsovertreding in juli vorig jaar. “Als ik te laat kwam op training kreeg ik een boete van 100 euro. Veel geld voor een student als ik”, verklaarde de profvoetballer bij Club Brugge. Hij reed 92 in de bebouwde kom. De 19-jarige Lennert De Smul is een aanstormend talent bij Club Brugge en kwam zich deze ochtend persoonlijk verdedigen in de Brugse politierechtbank. Op 26 juli vorig jaar werd de…

Lees verder op Het Laatste Nieuws: Profvoetballer tegen de rechter: "100 euro is veel geld voor student als ik."

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *