Club Brugge RSS

Dagelijks al het Club Brugge nieuws voor jou verzameld!

Reviewcommissie laat niemand vervolgen

De Reviewcommissie analyseerde 7 fases n.a.v. speeldag 6 van Play-off 1 en speeldag 5 van Play-off 2 van de Jupiler Pro League.Te weten 2 fases m.b.t. de wedstrijd SV Zulte-Waregem – KV Oostende (minuut 45 m.b.t. speler Leye van SV Zulte-Waregem en minuut 87 m.b.t. speler De Ridder van SV Zulte-Waregem), 2 fases m.b.t. de wedstrijd Yellow-Red KV Mechelen – K. St-Truidense VV (minuut 3 m.b.t. speler Fernandez van K. St-Truidense VV en minuut 56 m.b.t. speler De Petter van Yellow-Red KV Mechelen), 1 fase m.b.t….

Lees verder op Jupiler Pro league: Reviewcommissie laat niemand vervolgen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *