Club Brugge RSS

Dagelijks al het Club Brugge nieuws voor jou verzameld!

Simons reageert niet op prikje van journalist: “Laatste titel? Niet mee bezig”

Door: Glenn Bogaert 1/05/16 – 20u12 © belga. 3-1, maar het had eigenlijk ook 4-0 of 5-0 kunnen zijn. Club Brugge haalde net als tegen Zulte Waregem een bijzonder hoog niveau, het niveau van de kampioen? Dat zal de nabije toekomst moeten uitwijzen. Timmy Simons was in ieder geval een tevreden aanvoerder. “Ik ben een fiere kapitein, we hebben onze job goed gedaan.” Net als in de voorbije matchen ontpopte de 39-jarige Simons zich alweer to de grote aanjager. Al in zijn peptalk maande hij zijn ploegmaats aan om te pressen. En of dat lukte. “We hebben eigenlijk…

Lees verder op Het Laatste Nieuws: Simons reageert niet op prikje van journalist: "Laatste titel? Niet mee bezig"

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *