Club Brugge RSS

Dagelijks al het Club Brugge nieuws voor jou verzameld!

Vanhaezebrouck: ‘Boussoufa brengt te weinig’

Komt het nog goed tussen Hein Vanhaezebrouck en Mbark Boussoufa? In de aanloop naar de topper tegen Club Brugge was de AA Gent-coach alvast erg hard voor de Marokkaanse middenvelder.Boussoufa werd tijdens de winter zonder de goedkeuring van Vanhaebrouck naar Gent gehaald. Hij moest de Buffalo’s naar een tweede titel op rij loodsen, maar kon voorlopig niet overtuigen. Ook over zijn beste positie is er discussie. Hoog op de linkerflank of centraal, al dan niet in een teruggetrokken rol? Voor coach Vanhaezebrouck is het echter duidelijk: Boussoufa kon nergens overtuigen. “Tegen Zulte Waregem heeft hij…

Lees verder op Jupiler Pro league: Vanhaezebrouck: ‘Boussoufa brengt te weinig’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *