Els Callewaert wint Kampioens-JoinTheClubShots!

TIP: WED en KIJK LIVE naar topvoetbal!

Terug Dinsdag 31/05/2016 – 09:40ClubnieuwsEls Callewaert wint Kampioens-JoinTheClubShots! Via JoinTheClubShots konden jullie je leukste Clubshot insturen van jullie Club Brugge Kampioenen-viering. Wij bedanken jullie voor de massale reactie! We kregen honderden leuke foto’s ingestuurd. Volgende winnende foto’s werden door de jury geselecteerd: Eerste prijs (Europese verplaatsing VIPsupportersprogramma): Els Callewaert Tweede prijs (Samsung Galaxy S5): Davy Desmet Derde prijs (Club Brugge shirt): Ken Van Heertum De winnaars worden persoonlijk gecontacteerd. Deze keer niet gewonnen? Niet getreurd! Binnenkort start er een nieuw thema rond “Studenten”. Hou de Club Brugge-kanalen in de gaten! In de tussentijd kan…

Lees verder op Clubbrugge.be: Els Callewaert wint Kampioens-JoinTheClubShots!


It's very calm over here, why not leave a comment?

Leave a Reply