Lior Refaelov veroordeeld voor verkeersovertredingen van zijn vrouw Gal

TIP: WED en KIJK LIVE naar topvoetbal!

Mathias Mariën 2/06/16 – 11u53 © belga. Club Brugge-speler Lior Refaelov (30) is in de Brugse politierechtbank veroordeeld tot een geldboete van 600 euro. Samen met zijn vrouw Gal Refaelov (25) moest hij zich verantwoorden voor twee verkeersovertredingen in maart vorig jaar. Zij kreeg een rijverbod van 2 maanden en een geldboete van 1.200 euro. Op 18 maart 2015 moest Gal Refaelov (25) langs de Koning Albert I-laan in Brugge stoppen voor een verkeerscontrole. Uit die controle bleek dat de vrouw geen geldig rijbewijs op zak had. Ze was in het bezit van een Israëlisch rijbewijs, maar…

Lees verder op Het Laatste Nieuws: Lior Refaelov veroordeeld voor verkeersovertredingen van zijn vrouw Gal


It's very calm over here, why not leave a comment?

Leave a Reply