Club Brugge RSS

Dagelijks al het Club Brugge nieuws voor jou verzameld!

[Club Retro] Gelukkige verjaardag Vital!

Vital Borkelmans, huidig assistent-bondscoach en ex-verdediger van Club, viert vandaag zijn 53ste verjaardag. Bij Club willen we Vital dan ook van harte feliciteren! Borkelmans, door de fans ‘Brommerke’ genoemd omwille van z’n vele rushes langs de linkerflank, speelde van 1989 tot 2000 voor Club en werd in die 11 seizoenen een echte Brugse legende. 455 wedstrijden, 27 doelpunten, vier titels en drie bekers, de linksachter was een publiekslieveling die heel wat successen kende in het Jan Breydelstadion. Hij was aanwezig op het WK ’94 en ’98 en verzamelde in de…

Lees verder op Clubbrugge.be: [Club Retro] Gelukkige verjaardag Vital!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

[Club Retro] Gelukkige verjaardag Vital!

Vital Borkelmans, huidig assistent-bondscoach en ex-verdediger van Club, viert vandaag zijn 53ste verjaardag. Bij Club willen we Vital dan ook van harte feliciteren! Borkelmans, door de fans ‘Brommerke’ genoemd omwille van z’n vele rushes langs de linkerflank, speelde van 1989 tot 2000 voor Club en werd in die 11 seizoenen een echte Brugse legende. 455 wedstrijden, 27 doelpunten, vier titels en drie bekers, de linksachter was een publiekslieveling die heel wat successen kende in het Jan Breydelstadion. Hij was aanwezig op het WK ’94 en ’98 en verzamelde in de…

Lees verder op Clubbrugge.be: [Club Retro] Gelukkige verjaardag Vital!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

[Club Retro] Gelukkige verjaardag Vital!

Vital Borkelmans, huidig assistent-bondscoach en ex-verdediger van Club, viert vandaag zijn 53ste verjaardag. Bij Club willen we Vital dan ook van harte feliciteren! Borkelmans, door de fans ‘Brommerke’ genoemd omwille van z’n vele rushes langs de linkerflank, speelde van 1989 tot 2000 voor Club en werd in die 11 seizoenen een echte Brugse legende. 455 wedstrijden, 27 doelpunten, vier titels en drie bekers, de linksachter was een publiekslieveling die heel wat successen kende in het Jan Breydelstadion. Hij was aanwezig op het WK ’94 en ’98 en verzamelde in de…

Lees verder op Clubbrugge.be: [Club Retro] Gelukkige verjaardag Vital!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *