[Club Retro] Gelukkige verjaardag Vital!

TIP: WED en KIJK LIVE naar topvoetbal!

Vital Borkelmans, huidig assistent-bondscoach en ex-verdediger van Club, viert vandaag zijn 53ste verjaardag. Bij Club willen we Vital dan ook van harte feliciteren! Borkelmans, door de fans ‘Brommerke’ genoemd omwille van z’n vele rushes langs de linkerflank, speelde van 1989 tot 2000 voor Club en werd in die 11 seizoenen een echte Brugse legende. 455 wedstrijden, 27 doelpunten, vier titels en drie bekers, de linksachter was een publiekslieveling die heel wat successen kende in het Jan Breydelstadion. Hij was aanwezig op het WK ’94 en ’98 en verzamelde in de…

Lees verder op Clubbrugge.be: [Club Retro] Gelukkige verjaardag Vital!


It's very calm over here, why not leave a comment?

Leave a Reply
[Club Retro] Gelukkige verjaardag Vital!

TIP: WED en KIJK LIVE naar topvoetbal!

Vital Borkelmans, huidig assistent-bondscoach en ex-verdediger van Club, viert vandaag zijn 53ste verjaardag. Bij Club willen we Vital dan ook van harte feliciteren! Borkelmans, door de fans ‘Brommerke’ genoemd omwille van z’n vele rushes langs de linkerflank, speelde van 1989 tot 2000 voor Club en werd in die 11 seizoenen een echte Brugse legende. 455 wedstrijden, 27 doelpunten, vier titels en drie bekers, de linksachter was een publiekslieveling die heel wat successen kende in het Jan Breydelstadion. Hij was aanwezig op het WK ’94 en ’98 en verzamelde in de…

Lees verder op Clubbrugge.be: [Club Retro] Gelukkige verjaardag Vital!


It's very calm over here, why not leave a comment?

Leave a Reply
[Club Retro] Gelukkige verjaardag Vital!

TIP: WED en KIJK LIVE naar topvoetbal!

Vital Borkelmans, huidig assistent-bondscoach en ex-verdediger van Club, viert vandaag zijn 53ste verjaardag. Bij Club willen we Vital dan ook van harte feliciteren! Borkelmans, door de fans ‘Brommerke’ genoemd omwille van z’n vele rushes langs de linkerflank, speelde van 1989 tot 2000 voor Club en werd in die 11 seizoenen een echte Brugse legende. 455 wedstrijden, 27 doelpunten, vier titels en drie bekers, de linksachter was een publiekslieveling die heel wat successen kende in het Jan Breydelstadion. Hij was aanwezig op het WK ’94 en ’98 en verzamelde in de…

Lees verder op Clubbrugge.be: [Club Retro] Gelukkige verjaardag Vital!


It's very calm over here, why not leave a comment?

Leave a Reply