Hondurese spits liegt en bedriegt over interesse Club Brugge en dat komt hem duur te staan

TIP: WED en KIJK LIVE naar topvoetbal!

Door: Glenn Bogaert 3/06/16 – 16u11 Alberth Elis, onthoud die naam. De 20-jarige spits uit Honduras werd onlangs gelinkt aan Club Brugge nadat hij aan de Hondurese krant ‘La Prensa’ had verteld dat hij op interesse kon rekenen van de kersverse landskampioen. “Ik heb aanbiedingen uit BraziliĆ«, Spanje, Portugal, Frankrijk en BelgiĆ« op zak. Onder andere een Belgisch team dat straks Champions League speelt, volgt mij op de voet.” Club dus, dat kan niet anders. Intussen blijkt evenwel dat de veelbelovende spits gelogen heeft en daar kan zijn huidige werkgever allesbehalve mee lachen. Volgens het medium…

Lees verder op Het Laatste Nieuws: Hondurese spits liegt en bedriegt over interesse Club Brugge en dat komt hem duur te staan


It's very calm over here, why not leave a comment?

Leave a Reply