Speler ‘misbruikt’ Club Brugge om transfer te realiseren

TIP: WED en KIJK LIVE naar topvoetbal!

Opvallend verhaal over Alberth Elis. De spits kondigde aan dat hij naar Club Brugge kon verhuizen. Daar blijkt echter niets van te kloppen. “Ik heb aanbiedingen uit Brazilië, Spanje, Portugal, Frankrijk en België op zak. Onder andere een Belgisch team dat straks…

Lees verder op Voetbal24.be: Speler ‘misbruikt’ Club Brugge om transfer te realiseren


It's very calm over here, why not leave a comment?

Leave a Reply
Speler ‘misbruikt’ Club Brugge om transfer te realiseren

TIP: WED en KIJK LIVE naar topvoetbal!

Opvallend verhaal over Alberth Elis. De spits kondigde aan dat hij naar Club Brugge kon verhuizen. Daar blijkt echter niets van te kloppen. “Ik heb aanbiedingen uit Brazilië, Spanje, Portugal, Frankrijk en België op zak. Onder andere een Belgisch team dat straks…

Lees verder op Voetbal24.be: Speler ‘misbruikt’ Club Brugge om transfer te realiseren


It's very calm over here, why not leave a comment?

Leave a Reply
Speler ‘misbruikt’ Club Brugge om transfer te realiseren

TIP: WED en KIJK LIVE naar topvoetbal!

Opvallend verhaal over Alberth Elis. De spits kondigde aan dat hij naar Club Brugge kon verhuizen. Daar blijkt echter niets van te kloppen. “Ik heb aanbiedingen uit Brazilië, Spanje, Portugal, Frankrijk en België op zak. Onder andere een Belgisch team dat straks…

Lees verder op Voetbal24.be: Speler ‘misbruikt’ Club Brugge om transfer te realiseren


It's very calm over here, why not leave a comment?

Leave a Reply