Club Brugge RSS

Dagelijks al het Club Brugge nieuws voor jou verzameld!

Fandag gaat door op 17 juli 2016!

Terug Donderdag 02/06/2016 – 10:20ClubnieuwsFandag gaat door op 17 juli 2016! Naar jaarlijkse gewoonte houdt Club Brugge net voor aanvang van het seizoen zijn fandag. Dit jaar staat het evenement gepland op 17 juli 2016. Club nodigt al zijn supporters uit in en rond het Jan Breydelstadion, waar aan heel wat toffe activiteiten kan deelgenomen worden. Het is ook hét moment om de Brugse spelerskern voor volgend seizoen voor het eerst in actie te zien. Het definitieve programma wordt in de komende weken bekend gemaakt, maar kruis ondertussen 17 juli al in je agenda aan.Gerelateerde artikels<!– articles –> Zaterdag…

Lees verder op Clubbrugge.be: Fandag gaat door op 17 juli 2016!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *