Club Brugge RSS

Dagelijks al het Club Brugge nieuws voor jou verzameld!

Wordt deze felgegeerde Fransman bij Club back-up voor Vormer en Simons?

Club Brugge heeft zijn oog laten vallen op Jonas Martin (26). Blauw-zwart zou hem graag weghalen bij het Franse nummer twaalf Montpellier, waar hij nog één jaar onder contract ligt. Martin, die op het middenveld zowel verdedigend (6) als centraal (8) uit de voeten kan, wordt gezien als een mogelijke versterking in de breedte, vooral als back-up van Ruud Vormer. Daarnaast is Club ook op zoek naar een goede nummer zes, die de strijd moet aangaan met Timmy Simons. De Bruggelingen zijn trouwens niet de enigen die azen op Martin. Vooral Rennes…

Lees verder op Het Laatste Nieuws: Wordt deze felgegeerde Fransman bij Club back-up voor Vormer en Simons?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *