Club Brugge RSS

Dagelijks al het Club Brugge nieuws voor jou verzameld!

Club (ver)bouwt volop aan het Jan Breydelstadion

Terug Vrijdag 03/06/2016 – 16:30ClubnieuwsClub (ver)bouwt volop aan het Jan Breydelstadion Het tussenseizoen is traditioneel de periode waarin infrastructurele wijzigingen doorgevoerd worden. Nu er niet wekelijks gespeeld wordt op in het Jan Breydel, worden enkele renovaties doorgevoerd. De meest zichtbare speelt zich af op de derde verdieping van het logegebouw. Sinds 23 mei staat de Westtribune van het Jan Breydelstadion deels in de steigers. De volledige indoor seats en de loges die zich op de derde verdieping bevinden, gaan al een tijdje mee en waren toe aan vernieuwing. Club investeert dus om de sfeerbeleving in het business…

Lees verder op Clubbrugge.be: Club (ver)bouwt volop aan het Jan Breydelstadion

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *