Club Brugge RSS

Dagelijks al het Club Brugge nieuws voor jou verzameld!

Diaby scoort voor Mali in kwalificatiewedstrijd Africa Cup 2017

Terwijl de meeste Clubspelers genieten van een welverdiende vakantie, zijn twee internationals nog actief op het veld. Thomas Meunier revalideert verder in eigen land om klaar te zijn voor het EK, Abdoulay Diaby speelde zaterdag zelf een kwalificatiewedstrijd voor de Africa Cup in Gabon volgend jaar. Mali stond voor de wedstrijd tegen Zuid-Soedan, derde in de groep, al autoritair aan kop, en kon mits winst zeer dicht bij de kwalificatie komen. Het waren dan ook de Malinezen die het gretigst aan de wedstrijd begonnen, en dat leverde even voor rust al een voorsprong op….

Lees verder op Clubbrugge.be: Diaby scoort voor Mali in kwalificatiewedstrijd Africa Cup 2017

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *