Nog geen vakantie, wél treffer voor Brugse goaltjesdief bij Mali

TIP: WED en KIJK LIVE naar topvoetbal!

Door: Glenn Bogaert 6/06/16 – 09u41 © afp. Met 16 goals had Abdoulay Diaby een groot aandeel in de eerste titel in 11 jaar voor Club Brugge. En de Malinese spits krijgt er duidelijk geen genoeg van want ook voor zijn nationale ploeg Mali heeft hij er afgelopen weekend eentje in het mandje gelegd. De Malinezen haalden het uiteindelijk met 0-3 van Zuid-Soedan. Het ging om een kwalificatiewedstrijd voor de Africa Cup 2017, de 25-jarige pocketspits van blauw-zwart opende tien minuten voor rust de score en plaveide zo de weg naar een vlotte zege. De kwalificatie voor…

Lees verder op Het Laatste Nieuws: Nog geen vakantie, wél treffer voor Brugse goaltjesdief bij Mali


It's very calm over here, why not leave a comment?

Leave a Reply