Club Brugge RSS

Dagelijks al het Club Brugge nieuws voor jou verzameld!

Derde editie Pro League+ Awards: de genomineerde clubs

Morgen, 8 juni, reikt de Pro League voor de derde maal de Pro League+ Awards uit. Deze awards zijn de prijzen voor de Pro League clubs met de sterkste sociale werking tijdens het afgelopen seizoen.De bekroningen worden uitgereikt in 2 categorieën: de Pro League+ Award voor de club met de sterkste globale communitywerking en de Pro League+ Project Award voor het beste, meest innovatieve, individuele project. De genomineerden zijn Club Brugge, KV Mechelen en OHL voor de Pro League+ Club Award en KAA Gent, RSC Anderlecht en KVC Westerlo voor de Pro League+ Project Award. De Pro League…

Lees verder op Jupiler Pro league: Derde editie Pro League+ Awards: de genomineerde clubs

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *