Club Brugge RSS

Dagelijks al het Club Brugge nieuws voor jou verzameld!

Zulte Waregem haalt Hamalainen terug naar Regenboogstadion

Zulte Waregem heeft zich met de Deense verdediger Brian Hamalainen versterkt. Dat maakte Essevee op zijn website bekend. Hamalainen tekende een contract voor twee seizoenen. Hij wordt overgenomen van Racing Genk. De 27-jarige linksachter is een bekend gezicht in het Regenboogstadion. In het seizoen 2011-2012 verdedigde hij al eens de kleuren van Essevee, dat hem bij zijn jeugdclub Lyngby wegplukte. Zijn goede prestaties in Waregem leveren hem meteen een transfer naar Genk op. “Uiteraard ben ik tevreden om terug te kunnen spelen voor deze mooie club”, zegt Hamalainen op de clubwebsite. “Ik heb alleen maar goede herinneringen…

Lees verder op Jupiler Pro league: Zulte Waregem haalt Hamalainen terug naar Regenboogstadion

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *