Club Brugge RSS

Dagelijks al het Club Brugge nieuws voor jou verzameld!

2015-2016: de Club Facts van het seizoen

Binnen ongeveer twee weken start de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Het ideale moment om nog eens terug te blikken op het memorabele seizoen van Club Brugge. De Club Facts van onze statisticus Michel Berix (@beriXpages) tonen nogmaals aan hoe uitzonderlijk de prestatie van Club Brugge was. Club speelde dit seizoen 57 officiĆ«le wedstrijden: 1 supercup, 30 matchen in de reguliere competitie, 10 in de Play-Offs, 6 in de beker en 10 in Europa. Enkel vorig seizoen speelde Club nog meer wedstrijden. In die 57 wedstrijden was het opnieuw captain Timmy Simons die het meest minuten verzamelde: 4.245 minuten…

Lees verder op Clubbrugge.be: 2015-2016: de Club Facts van het seizoen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *