Club Brugge RSS

Dagelijks al het Club Brugge nieuws voor jou verzameld!

Club Brugge en AA Gent strijken stadionplooien glad

Club Brugge en AA Gent benadrukken de goede verstandhouding tussen beide clubs na de recente discussie over de Gentse Ghelamco Arena. Dat verklaren de clubs woensdag in een gezamenlijk persbericht. Het stadion van AA Gent was de voorbije weken het voorwerp van een hevige discussie. AA Gent haalde volgens een fanclub van Club Brugge voordelen uit de subsidies voor de bouw van de Ghelamco Arena. Er werd dan ook een klacht ingediend bij de Europese Commissie. AA Gent besliste vervolgens advocaat Walter Van Steenbrugge te zullen dagvaarden wegens zijn uitlatingen over financiĆ«le doping. In een…

Lees verder op Jupiler Pro league: Club Brugge en AA Gent strijken stadionplooien glad

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *