Club Brugge RSS

Dagelijks al het Club Brugge nieuws voor jou verzameld!

Club Brugge Foundation wint ‘Pro League + Club Award’

Deze middag reikte de Pro League voor de derde maal de Pro League+ Awards uit, een bekroning voor de Pro League club met de sterkste sociale werking tijdens het afgelopen seizoen. Club Brugge werd met de werking van Club Brugge Foundation bekroond met de Pro League+ Club Award en mag zich hiermee, net zoals vorig seizoen, opnieuw de sterkste globale communitywerking van België noemen. Clubvoorzitter Bart Verhaeghe is bijzonder trots met deze prijs: “Bij Club staat alles in het werk om de ploeg en alles daarrond uit te bouwen tot een structurele topclub in België….

Lees verder op Clubbrugge.be: Club Brugge Foundation wint ‘Pro League + Club Award’

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *