Club Brugge RSS

Dagelijks al het Club Brugge nieuws voor jou verzameld!

Sinan Bolat haalde uit naar Club Brugge, Geert De Vlieger snoert hem de mond

Door: Glenn Bogaert 8/06/16 – 20u50 © belga. U hebt gisteren in onze krant vast en zeker het pittige interview met Sinan Bolat gelezen. De 27-jarige Turkse doelman wilde afgelopen seizoen zijn carrière herlanceren bij Club Brugge, maar faalde jammerlijk. Met enkele opmerkelijke quotes rekende hij af met de naar eigen zeggen respectloze landskampioen. Geert De Vlieger geeft Bolat op Twitter alvast lik op stuk. Voor u het geval u de uitspraken van de ex-doelman van Standard en Galatasaray toch gemist hebt. Hij liet onder andere het volgende noteren ten aanzien van onze journalist: “Ze schoven…

Lees verder op Het Laatste Nieuws: Sinan Bolat haalde uit naar Club Brugge, Geert De Vlieger snoert hem de mond

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *