Club Brugge RSS

Dagelijks al het Club Brugge nieuws voor jou verzameld!

Club Brugge en AA Gent herstellen relaties

Op initiatief van Pro League voorzitter Roger Vanden Stock en in het belang van het Belgische voetbal zijn Bart Verhaeghe en Ivan De Witte, voorzitters van Club Brugge en AA Gent, samengekomen om de polemiek rond de klacht van de Club Brugge supporters bij de Europese Commissie te bespreken. Beide clubs laten er geen twijfel over bestaan dat ze voorstanders zijn van een faire en eerlijke voetbalcompetitie. Dat betekent, onder meer, dat de stadions van alle professionele voetbalclubs op transparante en marktconforme wijze tot stand moeten komen met respect voor alle regels en procedures. Club…

Lees verder op Clubbrugge.be: Club Brugge en AA Gent herstellen relaties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *