Club Brugge RSS

Dagelijks al het Club Brugge nieuws voor jou verzameld!

Club ziet 7 (ex)-Club-spelers in actie op EK en Copa America

De zomer van 2016 wordt de laatste weken vaak de ‘zomer van voetbal’ genoemd. Grotendeels omdat er op hetzelfde moment zowel een EK als een Copa America gespeeld wordt. Blauw-Zwart stuurt met Thomas Meunier één speler naar dat EK, maar op beide toernooien komen ook heel wat ex-spelers van Club in actie. Een overzicht. In Frankrijk zullen vooral de verrichtingen van Thomas Meunier gevolgd worden door de blauw-zwarte fans. De rechtsachter verzekerde zich van een selectie voor het EK nadat hij met Club de titel won. Nog in de Belgische selectie werd Laurent Ciman…

Lees verder op Clubbrugge.be: Club ziet 7 (ex)-Club-spelers in actie op EK en Copa America

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *