Club Brugge RSS

Dagelijks al het Club Brugge nieuws voor jou verzameld!

Club hoogstwaarschijnlijk in pot 4 bij loting Champions League

Op 25 augustus wordt in Monaco naar goede gewoonte geloot voor de groepsfase van de Champions League. Ook Club zal opnieuw aanwezig zijn op het kampioenenbal. Naar de tegenstanders is het voorlopig nog raden, maar we blikken al even vooruit op hoe Club ervoor zou kunnen staan. Doordat Club kampioen is, en België in de top 12 van Europa staat, mag het als Belgisch landskampioen rechtstreeks naar de UEFA Champions League groepsfase. Het wordt de vijfde groepsfase in de UCL na 1992-93, 2002-03, 2003-04 en 2005-06. Club eindigde in de vier vorige campagne telkens als derde. Van de 32…

Lees verder op Clubbrugge.be: Club hoogstwaarschijnlijk in pot 4 bij loting Champions League

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *