Club Brugge RSS

Dagelijks al het Club Brugge nieuws voor jou verzameld!

Club stelt zijn 7 Trainees voor

Terug Dinsdag 14/06/2016 – 17:00Club Academy nieuwsClub stelt zijn 7 Trainees voor Vorige week kon u al lezen dat 7 beloften als ‘Trainee’ volgend seizoen ervaring zullen opdoen door regelmatig mee te trainen met de A-kern. We stellen de 7 graag even aan je voor. Laurent Lemoine (CV) Laurent Lemoine (24/04/1998) is een rechtsvoetige centrale verdediger met een dubbele Belgisch-Braziliaanse nationaliteit. Via de jeugdopleiding van Mons kwam hij bij Club Brugge terecht in 2013, waar hij het schopte tot het beloftenelftal. Door zijn sterk positiespel en een goede fysiek werd de La Louvièrenaar ook een vaste waarde…

Lees verder op Clubbrugge.be: Club stelt zijn 7 Trainees voor

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *