Club Brugge RSS

Dagelijks al het Club Brugge nieuws voor jou verzameld!

Gebruik vandaag de resterende waarde van je Club Card op!

Bij de start van het nieuwe seizoen treden de Memberships van CLUB1891 in werking. Je huidige abonnement of Club Card – en de waarde daarop – vervalt dus. Vandaag is de laatste dag dat je deze waarde nog kan opgebruiken in de Club Shop. De Club Shop is vandaag geopend van 10u tot 18u. Kom dus langs indien je nog waarde op je Club Card hebt staan! FAQ Wat gebeurt er met mijn huidige Club Card? Aan het einde van dit seizoen wordt de Club Card gedeactiveerd. Dat betekent dat hij geen toegang meer geeft…

Lees verder op Clubbrugge.be: Gebruik vandaag de resterende waarde van je Club Card op!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *