Club Brugge RSS

Dagelijks al het Club Brugge nieuws voor jou verzameld!

Meunier komt niet in actie tijdens openingswedstrijd EK

De Rode Duivels openden gisteren hun EK met een nederlaag tegen Italië. Coach Marc Wilmots plaatste Ciman op de rechtsback, waardoor Meunier vanop de bank de match volgde. De Rode Duivels stonden vandaag met een kater op. België ging met veel ambitie naar het EK, maar moet zich na de eerste wedstrijd bezinnen en zal tegen Ierland en Zweden onder druk staan om opnieuw te presteren en zo zich te kwalificeren voor de knock-out-fase. Een doelpunt van Giaccherini op het halfuur zorgde ervoor dat Italië maandagavond zijn favoriete spel kon spelen. België vond geen…

Lees verder op Clubbrugge.be: Meunier komt niet in actie tijdens openingswedstrijd EK

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *