Club Brugge RSS

Dagelijks al het Club Brugge nieuws voor jou verzameld!

Mental Coach Rudy Heylen neemt afscheid van Club Brugge

Club Brugge en mental coach Rudy Heylen beëindigen de samenwerking in onderling overleg. Heylen (40) werkte sinds februari 2011 voor Club Brugge. De Kempenaar engageert zich voor een nieuw project. CEO Vincent Mannaert: “We danken Rudy voor zijn inzet de afgelopen 5 seizoenen. Er wacht hem een nieuwe mooie uitdaging waarbij we hem alle succes toewensen. Hij blijft altijd welkom op Club.” Rudy Heylen: “In 5 jaar Club Brugge ben ik vanop de eerste rij bevoorrechte getuige geweest van de opbouw en de verwezenlijking van een uniek en succesvol project. Een bekerwinst en een titel later…

Lees verder op Clubbrugge.be: Mental Coach Rudy Heylen neemt afscheid van Club Brugge

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *