Club Brugge RSS

Dagelijks al het Club Brugge nieuws voor jou verzameld!

Laurens De Bock tekent bij tot juni 2020

Terug Woensdag 15/06/2016 – 15:20Spelers nieuwsLaurens De Bock tekent bij tot juni 2020 Laurens De Bock verlengde zijn contract tot juni 2020. De Belgische linksachter had nog een jaar contract en tekent nu dus bij voor drie extra jaren. De Bock (23) speelt sinds januari 2013 bij Club Brugge en is daarmee één van de anciens van dit Club Brugge. Hij won vorig jaar met Club de beker en werd dit seizoen landskampioen. In de tussentijd werd hij ook 3 keer opgeroepen voor de Rode Duivels. In 145 wedstrijden voor Club scoorde De Bock 2 keer en leverde hij…

Lees verder op Clubbrugge.be: Laurens De Bock tekent bij tot juni 2020

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *