Club Brugge RSS

Dagelijks al het Club Brugge nieuws voor jou verzameld!

Stad Brugge steunt Club Brugge Foundation

De Club Brugge Foundation geniet sinds enkele jaren de steun van Stad Brugge. Schepen van Sport Annick Lambrecht maakte gisteren op een persmoment bekend dat de samenwerking ook volgend jaar verder gezet zal worden. Het evenement ging gepaard met een oefenmatch tussen de G-ploegen van Club en Cercle Brugge. Schepen Lambrecht benadrukte het belang van voetbal in de maatschappij voor de stad. “Als stad vinden we het zeer belangrijk om de kracht van voetbal te gebruiken voor maatschappelijke doeleinden.” Ook de G-ploeg van Club Brugge was aanwezig op de site van Jan Breydel…

Lees verder op Clubbrugge.be: Stad Brugge steunt Club Brugge Foundation

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *