Club Brugge RSS

Dagelijks al het Club Brugge nieuws voor jou verzameld!

Meunier speelt belangrijke rol in eerste EK-winst Rode Duivels

België speelde zaterdagmiddag zijn tweede wedstrijd op het EK in Frankrijk. Na de nederlaag tegen Italië moesten de Rode Duivels winnen tegen Ierland om zicht te behouden op de volgende ronde. Na een moeilijke eerste helft, won België uiteindelijk met 3-0 van de Ieren. Thomas Meunier mocht voor het eerst zijn opwachting maken op dit EK, hij verving Laurent Ciman op de rechtsachter. De Bruggeling kende in de eerste helft geen problemen met de Ierse aanvallers en kon enkele keren oprukken langs zijn flank, maar veel gevaar konden de Duivels niet creëren. België verdiende een voorsprong,…

Lees verder op Clubbrugge.be: Meunier speelt belangrijke rol in eerste EK-winst Rode Duivels

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *