Club Brugge RSS

Dagelijks al het Club Brugge nieuws voor jou verzameld!

Preud’homme genoot met zijn vriendin van de Rode Duivels

Na Vincent Mannaert tijdens België – Italië werd Club Brugge deze keer vertegenwoordigd door Michel Preud’homme. De coach van blauw-zwart zag de Belgen vooral een sterke tweede helft spelen en genoot van de Belgische triomf samen met zijn vriendin Marjorie. “Als je het eerste doelpunt maakt, heb je het zwaarste deel van het werk al gedaan”, verklaarde Preud’homme aan VTM. “Nadien stond er nog maar één ploeg op het veld. Het was goed, maar we moeten nu ook niet te snel gaan dromen van meer. We moeten ons eerst nog zien te kwalificeren.” Preud’homme zag…

Lees verder op Nieuwsblad.be: Preud’homme genoot met zijn vriendin van de Rode Duivels

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *