Club Brugge RSS

Dagelijks al het Club Brugge nieuws voor jou verzameld!

Maandag start het seizoen 2016-2017

28 dagen vakantie kregen de spelers en staf van Club Brugge. 28 dagen ook moesten de fans wachten om opnieuw hun helden aan het werk te zien. Op maandag 20 juni vliegt Blauw-Zwart er opnieuw in met de medische testen en een training in Westkapelle. De spelersgroep wordt opgesplitst in twee. Groep A voert maandag medische testen uit, terwijl groep B een eerste training afwerkt in Westkapelle om 10u. Op dinsdag worden de rollen dan omgedraaid en gaat groep B richting het ziekenhuis, terwijl groep A voor het eerst traint. Vanaf woensdag traint de hele groep…

Lees verder op Clubbrugge.be: Maandag start het seizoen 2016-2017

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *