Club Brugge RSS

Dagelijks al het Club Brugge nieuws voor jou verzameld!

Ook voorverkoop aan het loket gestart!

Terug Maandag 20/06/2016 – 14:00ClubnieuwsOok voorverkoop aan het loket gestart! Een week na de online start van de voorverkoop voor abonnementen, mogen abonnees vanaf maandag 14u ook aan het loket hun plaatsje voor het seizoen 2016-2017 verlengen. Tot 3 juli hebben alle abonnees de tijd om zeker te zijn van een plaatsje in het jubileumjaar van Blauw-Zwart. Duizenden abonnees verlengden hun abonnement de voorbije 7 dagen al online. Zorg dat je er zeker bij bent door naar tickets.clubbrugge.be te surfen of door naar het loket te komen tijdens de openingsuren. Had je vorig seizoen geen abonnement, dan kan…

Lees verder op Clubbrugge.be: Ook voorverkoop aan het loket gestart!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *