Club Brugge RSS

Dagelijks al het Club Brugge nieuws voor jou verzameld!

Club start seizoen in Westkapelle

Terug Woensdag 22/06/2016 – 14:00ClubnieuwsClub start seizoen in Westkapelle Deze morgen ging de eerste training voor Blauw-Zwart door op het sportcomplex de Molenhoek in Westkapelle. Michel Preud’homme zag een bijna voltallige kern aan het werk tijdens een eerste, pittige oefensessie. Ook de pers was voltallig aanwezig om Club zijn seizoen te zien aftrappen. Michel Preud’homme zelf sprak de pers toe en had het over zijn planning de komende weken: “Vandaag wou ik hier zeker zijn, om iedereen toe te spreken en enkele afspraken te maken met de staf. Philippe Clement leidt de komende dagen de trainingen, vanaf…

Lees verder op Clubbrugge.be: Club start seizoen in Westkapelle

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *