Club Brugge RSS

Dagelijks al het Club Brugge nieuws voor jou verzameld!

Besnik Hasi snoept speler af van Club Brugge

Thibault Moulin verlaat Waasland-Beveren en de Belgische competitie. De rechtsachter gaat aan de slag bij Legia Warschau, de nieuwe club van Besnik Hasi. Club toonde belangstelling in Moulin, maar de Fransman legde volgens Het Laatste Nieuws al medische tests af bij Legia….

Lees verder op Voetbal24.be: Besnik Hasi snoept speler af van Club Brugge

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Besnik Hasi snoept speler af van Club Brugge

Thibault Moulin verlaat Waasland-Beveren en de Belgische competitie. De rechtsachter gaat aan de slag bij Legia Warschau, de nieuwe club van Besnik Hasi. Club toonde belangstelling in Moulin, maar de Fransman legde volgens Het Laatste Nieuws al medische tests af bij Legia….

Lees verder op Voetbal24.be: Besnik Hasi snoept speler af van Club Brugge

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *