Club Brugge RSS

Dagelijks al het Club Brugge nieuws voor jou verzameld!

Meunier en Rode Duivels naar 1/8ste finale EK

Aan een punt hadden de Rode Duivels woensdagavond genoeg om met zekerheid door te stoten, maar een doelpunt van Radja Nainggolan in de 84ste minuut leverde de Belgen een overwinning op. Door die overwinning komt het op zondag 26 juni uit tegen Hongarije in de 1/8ste finale van het EK. Na zijn uitstekende prestatie, bekroond met een assist, tegen Ierland, mocht Thomas Meunier opnieuw op de rechtsback plaatsnemen in de laatste groepswedstrijd van de Rode Duivels tegen Zweden. Het duel begon open, met kansen langs beide kanten, maar zonder doelpunten. Gaandeweg loerden de Duivels meer op…

Lees verder op Clubbrugge.be: Meunier en Rode Duivels naar 1/8ste finale EK

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *