Club Brugge RSS

Dagelijks al het Club Brugge nieuws voor jou verzameld!

Vertrek Meunier bij Club lijkt uitgemaakte zaak, maar naar waar gaat hij?

De geruchten rond Thomas Meunier stoppen maar niet. Dat de rechtsachter van Club vertrekt, lijkt nu al een uitgemaakte zaak, de vraag is alleen naar waar. Voor geen enkele club is het een probleem om de afkoopsom van 6 miljoen euro neer te leggen. Duitsland en vooral Engeland dragen zijn voorkeur weg, al zal hij ook wel gecharmeerd zijn door de interesse van PSG, waar zijn makelaar recent mee ging praten. Ook Napoli, Torino en Middlesbrough behoren tot de…

Lees verder op Het Laatste Nieuws: Vertrek Meunier bij Club lijkt uitgemaakte zaak, maar naar waar gaat hij?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *