Club Brugge RSS

Dagelijks al het Club Brugge nieuws voor jou verzameld!

De Sutter vindt onderdak bij Lokeren

Tom De Sutter verlaat het Turkse Bursaspor al na minder dan een jaar en trekt naar Sporting Lokeren, waar hij vrijdag een contract ondertekende tot juni 2019. Dat maakte Sporting Lokeren vrijdag bekend. De geruchten omtrent de overgang van de voormalige Club Brugge- en Anderlecht-speler deden al een tijdje de ronde, maar de onderhandelingen tussen beide clubs bleven aanslepen. Vrijdagmiddag werd er dan toch een definitief akkoord gesloten, de spits legde inmiddels al met succes medische testen af en zette zijn krabbel onder een verbintenis voor drie jaar. “Ik ben opgelucht dat ik me nu speler…

Lees verder op Jupiler Pro league: De Sutter vindt onderdak bij Lokeren

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *