Club Brugge RSS

Dagelijks al het Club Brugge nieuws voor jou verzameld!

Royal Knokke FC – Club Brugge: de Club Facts

Terug Donderdag 23/06/2016 – 15:00ClubnieuwsRoyal Knokke FC – Club Brugge: de Club Facts Na een pauze van welgeteld 34 dagen trapt Club zaterdag zijn seizoen op gang op het veld van Knokke. De kampioen uit Vierde Klasse A ontvangt Blauw-Zwart voor de derde keer. Alles wat je wil weten over de wedstrijd en nog veel meer, lees je hier! SCHEIDSRECHTER Jurgen Brinckman is de ref voor Knokke-Club. Het is al de vijfde vriendschappelijke wedstrijd van Club die door de 42-jarige ref geleid wordt. In 2007 floot hij de wedstrijden op SK Eernegem (0-4) en KVV Coxyde (1-3),…

Lees verder op Clubbrugge.be: Royal Knokke FC – Club Brugge: de Club Facts

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *