Club Brugge RSS

Dagelijks al het Club Brugge nieuws voor jou verzameld!

Club Brugge en BIVV slaan handen in elkaar voor campagne ‘Champions go for zero’

Op een persconferentie in het Jan Breydelstadion kondigden Club Brugge en het Belgisch Instituut voor Verkeersveiligheid vrijdagnamiddag een gezamenlijk engagement aan met de campagne ‘Champions go for zero’. De slogan zal op het derde shirt prijken tijdens de voorbereiding, maar de samenwerking gaat veel verder dan dat. “Jaarlijks zijn er in België 52.000 gewonden bij een verkeersongeval, zo veel als 2 keer het Jan Breydelstadion.” Met die woorden trapte community coördinator Peter Gheysen de persconferentie af. “720 mensen verongelukten vorig jaar in het verkeer, dat is te veel en Club wil hier iets aan doen….

Lees verder op Clubbrugge.be: Club Brugge en BIVV slaan handen in elkaar voor campagne ‘Champions go for zero’

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *