Club Brugge RSS

Dagelijks al het Club Brugge nieuws voor jou verzameld!

Club eerste ploeg in België met doellijntechnologie

Terug Vrijdag 24/06/2016 – 11:00ClubnieuwsClub eerste ploeg in België met doellijntechnologie In het tussenseizoen werd het Jan Breydelstadion in samenwerking met UEFA klaargemaakt voor het Hawk-Eye-systeem, een technologie die detecteert wanneer de bal over de doellijn gaat. In de wedstrijden die Club in de Champions League speelt, zal deze technologie gebruikt worden. De UEFA vraagt alle Clubs die dit seizoen deelnemen aan de Champions League om de technologie te installeren. Voorlopig zal het systeem enkel Europees gebruikt worden. Een primeur in België! Gerelateerde artikels<!– articles –> Vrijdag 24/06/2016 – 15:20ClubnieuwsClub Brugge en BIVV slaan handen in elkaar…

Lees verder op Clubbrugge.be: Club eerste ploeg in België met doellijntechnologie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *