Club Brugge RSS

Dagelijks al het Club Brugge nieuws voor jou verzameld!

WAT EEN GELD! ‘Louis van Gaal wijst aanbieding van 25 miljoen euro per jaar af’

Louis van Gaal zit al een tijdje zonder club en het lijkt erop dat hij met pensioen is gegaan. Toch krijgt hij nog vele lucratieve aanbiedingen.

facebook SCHRIJF JE IN! En WED en KIJK LIVE naar ALLE POTJES UIT DE PRO en PROXIMUS LEAGUE via UNIBET TV!! (enkel voor actieve klanten)

In een interview met BILD vertelt de coach: “Ik krijg nog elke week aanbiedingen, dat vind ik ongelooflijk. Maar als je bij Ajax, FC Barcelona, het Nederlands elftal, Bayern München en Manchester United heb gewerkt zijn aanbiedingen niet snel interessant meer.” Naar verluidt kon hij 25 miljoen euro per seizoen verdienen bij een ploeg uit de Chinese Super League, maar hier had Van Gaal weinig zin in: hij deponeerde het voorstel zonder pardon in de prullenbak.

Unai Emery zit op de wipstoel bij Paris Saint-Germain, maar als de steenrijke Parijzenaars aankloppen zegt Van Gaal óók nee. “Dat zou fantastisch zijn, maar het is niet zo makkelijk. Ik zou weer een nieuwe taal moeten leren en het Frans gaat mij moeilijk af. Comm

 

Het bericht WAT EEN GELD! ‘Louis van Gaal wijst aanbieding van 25 miljoen euro per jaar af’ verscheen eerst op Voetbal4u.be.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *