“Binnen tien jaar zullen de Rode Duivels bijzonder veel spijt hebben”facebook VOETBALWEDDEN? STORT €40 EN SPEEL MET €120 BIJ UNIBET! REGISTREER JE HIER!! facebook

Een dag na het verlies tegen Frankrijk is de kater groot voor de Rode Duivels. Een finale lonkte en misschien wel het winnen van de wereldbeker. De ontgoocheling was dan ook immens, maar volgens Philippe Albert zal die nog groter worden.

“Het is een enorme ontgoocheling. Binnen een tiental jaar zullen alle Duivels die op het veld stonden zonder twijfel grote spijt hebben. Na de wedstrijd tegen Brazilië hadden we bijzonder veel vertrouwen. We wisten hoe Frankrijk zou spelen, maar we zijn er nooit in geslaagd hen te ontwrichten zoals we bij de Brazilianen gedaan hebben. We hebben nochtans meer talent dan de Franse ploeg”, vindt de ex-Rode Duivel bij RTBF.

facebook WK-BOOSTER!! SCHRIJF JE VRIJBLIJVEND IN BIJ UNIBET EN ONTVANG 200% tot €80 WELKOMSTBONUS!! MOOI VOOR ENGELAND – KROATIE!! STORT €40 en ONTVANG GEWOON €120!! facebook

“We hebben ook meer ervaring dan Frankrijk. Maar de wissels van Martinez kwamen deze keer te laat, met name de invalbeurt van Batshuayi in blessuretijd. Ik blijf erbij dat de meest intelligente ploeg gewonnen heeft.”

Het bericht “Binnen tien jaar zullen de Rode Duivels bijzonder veel spijt hebben” verscheen eerst op Voetbal4u.be.facebook DIT SEIZOEN!! WED EN KIJK LIVE NAAR ALLE WEDSTRIJDEN UIT DE JUPILER PRO EN PROXIMUS LEAGUE BIJ UNIBET!!! SCHRIJF JE HIER IN!!

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
TIP: STORT €40 speel met €120!

LIKE CLUB OP FACEBOOK!