‘Grote problemen op komst tussen Ruud Vormer en Club Brugge?’

facebook UNIBET ADVENT KALENDER! Schrijf je in en ontvang tot 24 december iedere dag een nieuwe promotie!

Bij landskampioen Club Brugge is Ruud Vormer één van de dragende spelers. Blauw/Zwart wil het contract van de Nederlander graag openbreken maar hebben beide een andere visie over de voorwaarden.

Volgens Het Laatste Nieuws wil Club de Gouden Schoen maar een verlenging van één jaar, tot medio 2021, aanbieden. De international gaat daar niet mee akkoord en hij wil er één van twee jaar. Bovendien zijn beide partijen het ook niet eens over de financiële voorwaarden in het contract.

facebook SUPERTIP!! SCHRIJF JE VRIJBLIJVEND IN BIJ UNIBET EN ONTVANG 200% tot €80 WELKOMSTBONUS!! MOOI VOOR HET NIEUWE SEIZOEN!! STORT €40 en ONTVANG GEWOON €120!! facebook

Vormer voelt dit aan als een gebrek aan respect en zou opties hebben in het verre Oosten en in de woestijn. Beide partijen gaan de komende weken wel verder onderhandelingen.

Het bericht ‘Grote problemen op komst tussen Ruud Vormer en Club Brugge?’ verscheen eerst op Voetbal4u.be.


facebook BUITENKANSJE!! WED EN KIJK LIVE NAAR ALLE WEDSTRIJDEN UIT DE JUPILER PRO EN PROXIMUS LEAGUE DIT SEIZOEN BIJ UNIBET!!! (+ 200% WELKOMSTBONUS TOT 80EURO!!)! KLIK HIER OM JE VRIJBLIJVEND IN TE SCHRIJVEN! facebook

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
STORT 10 en SPEEL MET 30EURO!!!

LIKE CLUB OP FACEBOOK!