LIVE (20u30). Knikkert Deinze landskampioen Club Brugge uit de beker? – Het Laatste Nieuws

facebook UNIBET ADVENT KALENDER! Schrijf je in en ontvang tot 24 december iedere dag een nieuwe promotie!

Het Laatste Nieuws

LIVE (20u30). Knikkert Deinze landskampioen Club Brugge uit de beker?
Het Laatste Nieuws
... • Aftrap om 20u30 • Van de Wiele Stadion • 1/16de finale Beker van België • Legt Deinze landskampioen Club Brugge iets in de weg? Alle updates. Live. Statistieken. Opstelling. Meer over. Beker van België · Wiele Stadion · Club Brugge · sport ...


facebook BUITENKANSJE!! WED EN KIJK LIVE NAAR ALLE WEDSTRIJDEN UIT DE JUPILER PRO EN PROXIMUS LEAGUE DIT SEIZOEN BIJ UNIBET!!! (+ 200% WELKOMSTBONUS TOT 80EURO!!)! KLIK HIER OM JE VRIJBLIJVEND IN TE SCHRIJVEN! facebook

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
STORT 10 en SPEEL MET 30EURO!!!

LIKE CLUB OP FACEBOOK!