“Club Brugge moet zich daar toch zorgen over maken” – Voetbal24.be (persbericht)

facebook UNIBET ADVENT KALENDER! Schrijf je in en ontvang tot 24 december iedere dag een nieuwe promotie!

Voetbal24.be (persbericht)

"Club Brugge moet zich daar toch zorgen over maken"
Voetbal24.be (persbericht)
De motor van Club Brugge sputtert. Het verloor niet alleen in de beker van Deinze en in de Champions League van Atlético Madrid, maar ook in de competitie liep blauw-zwart tegen een nederlaag aan. Zondag zette Standard de regerende landskampioen ...

en meer »

facebook BUITENKANSJE!! WED EN KIJK LIVE NAAR ALLE WEDSTRIJDEN UIT DE JUPILER PRO EN PROXIMUS LEAGUE DIT SEIZOEN BIJ UNIBET!!! (+ 200% WELKOMSTBONUS TOT 80EURO!!)! KLIK HIER OM JE VRIJBLIJVEND IN TE SCHRIJVEN! facebook

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
STORT 10 en SPEEL MET 30EURO!!!

LIKE CLUB OP FACEBOOK!