Marc Coucke denkt nog aan kampioenenbal

Marc Couke de voorzitter van Anderlecht gaat nog steeds voor het kampioenschap. Ondanks dat er steeds punten worden gemorst blijven de ambities ongewijzigd.

Voor de aftrap van Zulte Waregem-Anderlecht sprak Marc Coucke met een aantal supporters van Anderlecht, die zich vragen stellen over het beleid bij hun geliefkoosde club. Coucke verzekerde de fans dat er in de wintermercato een gevoelige kwaliteitsinjectie zal volgen.

Er zou een offensieve middenvelder en een spits bij moeten komen. In dat scenario hoopt Coucke nog altijd op een kampioenenfeest. Tot die tijd moet Hein Vanhaezebrouck punten sprokkelen met de huidige spelerskern, in de hoop dat de acherstand in januari niet te groot zal zijn.

Anderlecht telt na tien speeldagen zes punten minder dan Racing Genk. De achterstand op titelverdediger Club Brugge bedraagt vijf punten. Na de interlandbreak speelt Anderlecht thuis tegen Cercle Brugge. Na de Europese clash tegen Fenerbahce volgt een trip naar Eupen.

Het bericht Marc Coucke denkt nog aan kampioenenbal verscheen eerst op Voetbal4u.be.Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer