Olivier Deschacht krijgt uitstekend nieuws in gokaffaire

Olivier Deschacht kan gerust ademhalen. De verdediger werd vorig jaar door de Kansspelcommissie veroordeeld tot een boete van 24.000 euro omdat hij op wedstrijden van zijn eigen ploeg gegokt had, maar ziet die straf mogelijk verminderen of zelfs verdwijnen.

Deschacht beweerde immers altijd dat het zijn broer Xavier was die via zijn account gokte, maar het onderzoek naar diens gokgedrag werd niet in het dossier gevoegd. Het Nieuwsblad weet dat een rechter nu bevolen heeft om dat stuk toe te voegen aan het dossier en het vonnis te herbekijken.

Als zou blijken dat het inderdaad Xavier Deschacht was die de hoofdgebruiker was van het account, zou de boete van Deschacht fel verminderd of zelfs kwijtgescholden kunnen worden. Het werd in ieder geval bewezen dat Xavier toegang had tot het gokaccount van Olivier.

Het bericht Olivier Deschacht krijgt uitstekend nieuws in gokaffaire verscheen eerst op Voetbal4u.be.Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE CLUB OP FACEBOOK!