Van Steenbrugge reageert daarmee op het grootschalig voetbalonderzoek naar … – VTM NIEUWS

facebook UNIBET ADVENT KALENDER! Schrijf je in en ontvang tot 24 december iedere dag een nieuwe promotie!

VTM NIEUWS

Van Steenbrugge reageert daarmee op het grootschalig voetbalonderzoek naar ...
VTM NIEUWS
“Het dossier gaat hoofdzakelijk over twee voetbalmakelaars die actief waren in het voetbalmilieu”, vertelt Van Steenbrugge. “De link met Ivan Leko zal nog moeten blijken. Het is nog niet duidelijk of hij verhoord zal worden als verdachte of als getuige ...


facebook BUITENKANSJE!! WED EN KIJK LIVE NAAR ALLE WEDSTRIJDEN UIT DE JUPILER PRO EN PROXIMUS LEAGUE DIT SEIZOEN BIJ UNIBET!!! (+ 200% WELKOMSTBONUS TOT 80EURO!!)! KLIK HIER OM JE VRIJBLIJVEND IN TE SCHRIJVEN! facebook

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
STORT 10 en SPEEL MET 30EURO!!!

LIKE CLUB OP FACEBOOK!