Club Brugge traint voor tweede dag op rij zonder Ivan Leko, spelers geven geen … – Het Laatste Nieuws

facebook UNIBET ADVENT KALENDER! Schrijf je in en ontvang tot 24 december iedere dag een nieuwe promotie!

Het Laatste Nieuws

Club Brugge traint voor tweede dag op rij zonder Ivan Leko, spelers geven geen ...
Het Laatste Nieuws
Club Brugge begint om 10.30 uur aan een open training. Het doet dat voor de tweede dag op rij zonder trainer Ivan Leko - nog steeds in de cel, wachtend op verhoor. Assistent-coach Rudi Cossey neemt voorlopig zijn taken over. De spelers werden om 8u55 ...


facebook BUITENKANSJE!! WED EN KIJK LIVE NAAR ALLE WEDSTRIJDEN UIT DE JUPILER PRO EN PROXIMUS LEAGUE DIT SEIZOEN BIJ UNIBET!!! (+ 200% WELKOMSTBONUS TOT 80EURO!!)! KLIK HIER OM JE VRIJBLIJVEND IN TE SCHRIJVEN! facebook

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
STORT 10 en SPEEL MET 30EURO!!!

LIKE CLUB OP FACEBOOK!